В индекса на бизнеса в България има: фирми, обяви

Атракцион "Калоянова крепост"


с. Арбанаси
Компл. управител: 0882 111 114
Резервации: 0882 111 113
e-mail: kaloyanovakrepost@abv.bg
Бранш: Заведения

Профил
Продукти и услуги
Суровини материали
Технологии
Цени
Офиси
Партньори
Други

Атракцион "Калоянова крепост"


Дейности

Атракцион „КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ” се намира на 2 км от магистралата София-Варна на пътя между Велико Търново и Арбанаси върху прочутото с чистия си въздух и необикновено беломорско течение Арбанашко плато, в непосредствена близост до конната база и телевизионната кула. От него се открива невероятна гледка от птичи поглед към старопрестолния град.

   Атракцион „Калоянова крепост” е едно смело предизвикателство към историята - средновековна крепост с бойници и кули, в която се влиза по дървен мост. Паметникът на цар Калоян се издига величествено пред крепостта и е най-новият в съвременната история на България. Историческите препратки са част от визията, интериора и артистичните праграми. Парапетите, аплиците и декоративната украса са реплики на оригинали, намерени на хълма Царевец.   Ресторант   Ресторант „Калояновата крепост” разполага с 450 седящи места, огромна сцена-дансинг, перфектен саунд и ефектно осветление – собствен оркестър и музикално-артистични програми с гост изпълнители.

- първата в България звукова система Avalon (САЩ) за жива клубна музика

- Ефектно интериорно и екстериорно осветление по проект на италианската фирма „Coemar”

   Богат избор на национални ястия и специалитети, огромно разнообразие на алкохолни и безалкохолни напитки, здравословна кухня и кулинарни изненади.

   Ресторантът предлага отлични условия за фирмени и семейни тържества, абитуриентски балове, сватби, детски празници.

   Собствен паркинг – над 100 места

   Лятна градина с 200 места, детски кът, конни атракции

Хотел   Хотел „Калоянова крепост” е 2 звезди.Предлага 10 двойни стаи, 2  ЛУКС и 2 VIP стаи. Стаите са оборудвани с двойна спалня, собствен санитарен възел, минибар, телевизор, кабелна телевизия, интернет, рум сървиз, копирни услуги, поръчка на такси, събуждане от сън. Стаите ЛУКС са с джакузи и парна баня в самата стая, а Стаите VIP  са с двойно джакузи.


Материали и суровини (профил):
Цени профил:Офиси:


Партньори:


Начало
© Copyrights 2020 All Rights Reserved.