В индекса на бизнеса в България има: фирми, обяви

Завод за инструментална екипировка


Конструиране и производство на шпицформи за пластмасови детайли. Предлагаме услуги като фрезоване,шлайфане,струговане,фотоструктуриране,ерозиране,измерване на 3D измервателна машина,ремонт и поддръжка на ШФ ,шприцване на пластмасови детайли
Бранш: Производство
Подбранш: Производство на машини и оборудване с общо и специално предназначение

Населено място: София
Адрес: 2131 Горна Малина
Телефони: ++359 2 987 20 92
Факс: ++359 7152 428
Е-мейл адреси: tef@spnet.net
Уебсайт: http://www.tefbg.com
Профил
Продукти и услуги
Суровини материали
Технологии
Цени
Офиси
Партньори
Други

Завод за инструментална екипировка


Дейности

ЗИЕ АД е частно акционерно дружество.
Намира се в с. Горна Малина, Софийска област и е еднo от най-големите по рода си на Балканския Полуостров. Разполага с модерна екипировка и добър екип от специалисти, на което се дължи и успеваемостта си.
Предметът на дейност е производство на инструментална екипировка за пластмасови изделия, и шприцване на пластмасови изделия. ЗИЕ АД предлага целия производствен цикъл, започвайки от идеята на клиента, преминавайки през индустриален дизайн до крайния продукт – пластмасовия детайл.
Компанията работи главно за Европейския и Американския пазар. Нейни клиенти са фирми, добре познати на световния пазар от автомобилната индустрия, производители на бяла и черна техника, в индустрията за битови стоки.
Мисията на компанията е да постигне удовлетвореността на клиента чрез осигуряването на качество във всички аспекти. Мотото на компанията е “Качеството е нашия бизнес”
В свят на високоскоростни комуникации, изключително бърз технически прогрес и съответно високи изисквания за качеството на продукцията ,за ЗИЕ АД е важно да предложи на клиентите си прецизна работа, скорост и конкурентни цени.
ЗИЕ АД е сертифицирана по ISO 9001:2000
Материали и суровини (профил):
Цени профил:Офиси:


Партньори:


Начало
© Copyrights 2020 All Rights Reserved.